Aku harap .
True...

Bodoh. Kenapa aku bodoh sangat masa tu. Mudah sangat percaya cakap orang. Dan aku tak sangka sahabat selama ni, selama 4 tahun tikam belakang aku sendiri. Semua tu berlaku dalam sekelip mata. Kawan aku berkongsi rahsia. Kawan aku gelak terbahak bahak. Kawan aku mengumpat sama sama. Kawan yang aku sayang , aku puja selama ni menjadi sebaliknya.

Kau tau apa rasa?
" Sakit "

Apa kau rasa kalau orang yang kau cinta, yang kau suka, orang lain rampas? Apa kau rasa? Sakit bukan? Kau senang la cakap sebab kau tak rasa semua tu. Kau tau , apa yang kau nak , apa yang kau idamkan semua dapat. Fake betul lah kau ni. Aku menyesal kenal kau .

Dulu masa aku sedih , aku always perlukan kau. Kau sentiasa ada. Sekarang kau dah berubah . Bila aku perlukan kau , kau hilang . Mana kau ? Aku tersangat perlukan kau . Kau dah berubah .

Maaf . Apa yang aku type , adalah apa yang aku rasa sekarang . Kau jangan nak cakap lebat padahal kau tak rasa semua tu . KAU TAK RASA ! Sekarang aku menangis . Berjuraian air mata membasahi pipi aku . Namun , tiada siapa yang dapat meleraikan nya . 
[ 4 comments ]