Segmen : Were Kpop Bloggers


Annyeong...
Hahahh dah habis exam ..seronok nya but nanti saya kena hadapi perjumpaan ibu bapa ..arh..seram kot..
malas nak bebel panjang . so hari ini saya nak join segmen dekat atas tu . hoooo hohoh..
Al maklumlah saya ini mmg peminat kpop forever.. !!! kalau nak join click je dekat banner yg smart dekat atas tu :) ( Thanks to Atiqah unnie sebab tag saya ) Join join.. !!!





Question and Answer :

1.Sejak bila koang mula meminati music kpop ?
   Tahun lepas . Yang mula-mula kenalkan music kpop is my bestie Ana . 

2.Apa yang bestnya tentang kpop yang orang lain perlu tahu ?
    Kpop memang best , terbaik and yang penting sekali handsome. :D

3.Favorite artist / group ( senaraikan seberapa banyak yang pon tak ape )
    Firstly Exo , Super Junior , Teen top , Infinite , T-ara 

4.Siapa ultimate bias korang ? kalau rajin letak gambar sekali . 


 Sehun 


 Luhan and Kai

Tumblr_m0n4ay6gqb1r08hq6o1_500_large

 Lee Teuk

579962522_large

 Jeon Boram

Tumblr_m4llycmjbz1rs539ro1_500_large

 Tiffany

5.Antara banyak2 blog kpop bloggers . blog siapa yang selalu korang review . dan nyatakan 2 sebab .
    Blog saya selalu saya review adalah blog Ana Marlina dengan Atiqah Unnie . Sebab blog diorang kemas . tak berterabur . simple and sedap mata tengok firstly kalau tengok blog orang warna pink , biru , hitam ,and ungu




hohohoh . skrg masa untuk tag person yang minat kpop :) 
http://choimin-ji.blogspot.com/
http://parkhyunji.blogspot.com/
http://kei-cool.blogspot.com/

Labels: , , , , , , ,

[ 8 comments ]