Buku Kpop Starz Buat Ak Giler
Tumblr_m6dsgxajni1qci1kdo1_500_large


Lol Teenfinite here .. peace !!!

Annyeong and Assalamualaikum ...
Semenjak dua menjak ini saya asyik update post je kan ? Maklumlah banyak bende yang belaku minggu ini ..LOL .. Korang ada cerita terbaru ke nak kongsi .. hahahahaa...... Btw semalam saya singgah satu kedai buku ini . Tak taulah pulak ada buku kpop terbaru. Bila saya tengok rak buku , ada satu buku ini , cukup menarik perhatian saya . Nak tau buku apa ? Buku KPOP STARZ . Nak tau inside buku tu ada ape ? check it out this :)

Isi kandungan buku Kpop Starz 
- 2PM (biodata , poster,trivia)
- Infinite (poster)
- B1A4 (poster , biodata , trivia )
- TTT=TaTiSeo (biodata , poster , trivia)
- Girls Generation (poster)
- Wonder Girls (bioadat , poster, trivia )
- Exo-k (bioadata , trivia , poster )
- Miss A (poster)
- Ukiss (poster , trivia , biodata)
- Sistar ( poster , biodata , trivia )
- SHINee (poster)

memang gila dapat buku ini . Especially dalam tu ada EXO ... Tengok gambar dekat bawah ni . Saya ambik side Exo , cover dgn back cover ..

Lol Exo here.. Bli jangan tak beli :D



Labels: , , , , , , , , ,

[ 8 comments ]