Hari Yang Paling Letih dan Best kekek :D

Tumblr_m66oijwlx41qev4ppo1_500_large


Comel tengok muka Sungjong like this :DD
Assalamualaikum and Annyeong ,
Semalam saya tak post sebab tak idea nak post . Hari ini ada banyak cerita  tak adalah banyak sangat .
Hari ini letih giler .. !!! nak tau sebab apa letih sangat . Sebab hari ini ada sukantara . Tau sukantara tu apa ?
alah buat2 tau jelah . First kena lari 500 meter . cikgu tak pilih , but semua murid kena .. .Saya rumah kuning dengan Auni , Dania , Puteri Amira and Syaza .

First lari 500 meter . saya sebaris dengan Auni . Syaza , Dania and Puteri sebaris . Diorang lari dulu . So saya dengan Auni dekat belakang . Auni punyalah cuak nak lari sebab takut kena ejek . But saya paksa jugak . Apa salhnya kalau aktif untuk hari ini aje kan kan ?? . Sebelah tempat kitorang lari tu , sekumpulan student lelaki . Dengan tabahnya , saya dengan Auni lari . Auni last . Masa saya tengah lari tu , bleh pulak si Auni panggil suruh tunggu dia . Aish ...saya tak hiraukan . Lepas habis je lari . Auni pergi kat saya kata .. "nape tak tunggu aku"..

Lepas lari ingatkan dah habis dah . rupanya ada lagi . Acara lompat jauh . Taulah kan saya ni fail kalau pasal lompat jauh . Memang fail . Saya mula dahulu . Auni and Geng Dania dekat belakang . memang segan giler .. !! Segan tak terkata .. kalau korang buat pon segan . .... apatah lagi kalau kita lompat batalkan ? tapi saya lompat tak batal .. LOL.. :DD. Lepas lompat tu rasa lega kan ? lega tersangat lega .. For E'a ? nape lah kau tak nak lompat kan ? entahlah ..

Saya teringat kisah tahun lepas . Saya dengan Ana lari 500 meter sama2. Kan best kalau kau ada kan ? ini tidak setiap kali perjumpaan rumah kuning mesti sorang-sorang atau lepak dengan geng Dania . Arni ada tapi dengan Massyirah sebab diorang rumah kuning. For Ana , agak-agaknya kan .. kalau kau lari dengan aku macam mana lah kan ? BTW kalau kau ada mungkin aku tak kan sorang .. :((

Last .. Nak tau tadi , saya hampir kena tinggal bas. Saya ingat bas tak amibil pukul 1.05.. ..Tiba-tiba tengah saya best2 teguk air soya... EMM AIR SOYA SEDAPNYA. !!! bas tetiba muncul . Saya dah call ibu say untuk ambil . Last2 kena call balik tak jadi ambik saya sebab bas dah ada . lari bukan main gopoh. air soya yg msih penuh dengan air tumpah melimpah-limpah  saya buang je . Rugi betollah .. Memang nasib malang hari ini .. okeylah sampai disini shaja .. penat tangan nak menaip .. bye .. ppyong... !!

Tumblr_m5xhghml5c1r1tcxho1_500_large
Knapa lah woohyun buat muka comel macam tu ? 

Labels: , , , , ,

[ 2 comments ]