Cuti Sekolah Dah Nak Habis !

        

Salam and annyeong , 
arghhhh... cuti sekolad dah nak habis tinggal berapa hari je lgi . But Homework tak siap lagi . 
dah lah sebelum cuti sekolah teacher Math dengan Sains ada bgi homework untuk buat kerja rumah . 
Kertas tu tak keluar lagi dalam beg .. lagi satu paper dekat dalam buku karangan ..
sebelum cuti jugak ustaz ada bgi kertas or paper PI . takut jgak kotw igtkan dpt B .. 
Rupanya A cukup2 makan . 


Btw gmbar dekat atas tak ade kne mengena dengan post sya hari ni . Tengok picture Sehun kat ats gya jelir
lidah . comel tak ? .... lepas cuti terus dpt paper exam . seram kotw~~ . tku jer markah drop atau turun carta . haraplah tak jadi mcm tu . :(


slot free hahahah .. 

Labels: , , ,

[ 4 comments ]