Now I'am Inspirit heheheh :D
Tumblr_m7cacigflr1qi9b53o1_500_large
sekarang dah fanatik kat Infinite dah *
Annyeong .. !!!
yeah !!! hari ini saya tak sekolah lah .. omo kenapalah engkau tak sekolah Liyana ? malasnya kau ...!!
bukan malas tapi hari ini tak belajar .. emm .. Btw saya sekarang dah minat gileeeeer dekat Infinite i don't know why but saya minat gileeer dekat diorang maybe lagu diorang kot saya paling suka lagu Can you Smile .
Bagi saya lagu itu best sangat . Exo ? Still saya minat lagi Sehun dengan Luhan . Diorang memeng rapat . 
Bagi yang tak tahu nak tengok gambar Sehun & Luhan aka HunHan couple .

Tumblr_m6mss4ujxk1qevb5mo1_500_large
yeah . i know diorang mmg comel
Tumblr_lsr977byob1qedwdjo1_500_large
Sungjong . My bias in Infinite cute maknae nie .. !!

And korang nak tau semalam saya first time solat dhuha dekat sekolah . Korang ade bace tak yang saya buat entry pasal budak baru dari newzealand tu ? kalu tak baca lagi click  > SINI < . Dia lah yg ajak kitorang . First kitorang malas tau . But dia ajak buat ibadah kitorang pergi lah . Lepas solat tu kitorang rase tenang je. Bukan saya aje yg pergi yg join sekali Alesya , Syasya n budak kelas aliran agama.

p/s *tak rugi kwn dgn budak bernama ALIA baik , cantik dah solehah :D

Labels: , , , , , , ,

[ 0 comments ]