Segmen : Jom Kenali KPOP Bloggers

Kalau nak join , klik banner yang comel kat atas tu :)

The Rules
1.Warganegara Malaysia
2.Mempunai BLOG atau akaun FACEBOOK
3.Follow blog unnie Atiqah & unnie Atin. *untuk mengetahui perkembangan segmen ni.
4.Like SINI 
Cara-cara menyertai segmen 1.Buat entry bertajuk "Segmen : Jom Kenali KPOP Bloggers"
2.Letak banner di atas dan linkkan ke entry tersebut .
3.Jawab semua soalan yang diberikan.
4.Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen entry ni. *di cbox atau tempat lain tidak dilayan.
5.Tinggalkan link entry anda di blog unnie Atiqah , jika join segmen dari blog dia.Manakala tinggalkan link entry anda di blog unnie Atin jika anda join segmen dari blog dia .
6.Tag 3 orang rakan blogger dan pastikan mereka tahu .
7.Tarikh tutup 30/7/2012.
Soalan
1.Group kpop pertama yang korang minat ?
2.Lagu kpop kegemaran korang . State 2 reason kenapa korang suka lagu tu .
3.Siapakan ultimate bias korang . Seorang sahaja . Tak boleh lebih .
4.Group kpop mana yang menjadi top3 pilihan korang sekarang ?
5.KDrama & Variety Show kegemaran korang .
6.Blog fanfiction manakah menjadi kegemaran korang ? State two reason .
7.Adakah bias korang antara yang paling smart & sexy ? Tunjukkan gambar tersebut .
8.Jika korang seorang kpoppers , upload photo barang / koleksi kpop yang korang ada .

Answer
1.Group kpop pertama saya minat SHINee . First my friend yang tunjukkan group tu.
2.Lagu kpop kegemaran saya . Entah banyak sangat .. Semu lagu kpop saya minat . LOL
3.Ultimate bias saya .. hahaha of couse Sehun ... hihihih
4.Group kpop kegemaran saya top 3.. emmm Exo , Infinite dengan BTOB .
5.KDrama - Boys over flower , He's beautiful , Dream high 1&2 and City Hunter.
Variety Show - Hello baby , WGM , Sesame Player
6.Blog fanfiction yang paling saya suka baca THIS , THIS , THIS and THIS . Because fanfic diorang best ... serious saya cakap .. Best.. !!!!
7.Haahahah bias saya yang paling sexy .. tengok ni ..check it dout.. !!

Tumblr_m4rm40aukz1ru1s9ho1_500_large

8.Saya seorang kpoppers , of couse ada koleksi ..but tak banyak lah sebab baru je mnat kpop..baru ada buku , poster and CD tu jer.. CD tak sempat nak ambik gambar sebab tinggi sangat letak nya.. LOL

atas tu koleksi buku EPOP dengan KLIK

Yang ini BIG POSTER. Besar giler poster nie ..

yang ini pulak poster yg ada dalam buku.. 

Done .. !! sekarang nak tag orang pulak.


Labels: , , , , ,

[ 10 comments ]