Student Baru ?

Tumblr_m6rm24tbqf1qfwxt4o1_500_large

lol comel lah Sehun nie *
Assalamualaikum and annyeong .. !!
Today , i want to post something. *lol speaking pulak malam2 ini kan ? . Okeylah okey lah . Nak tau tak , hari Isnin hari tu ada student baru masuk kelas . First kitorang semua tak tau pon ada students baru . Lepas habis perhimpunan pagi , kitorang pun masuk kelas . Macam biasa , sebelum cikgu masuk kitorang borak dengan geng kitorang lah kan . Tiba-tiba cikgu Liza msuk kelas. Ingatkan nak check kebersihan kelas .Then ada student bru .

Pergh!!!! Student baru tu .. cantik gila.. !! *excited skjap* . Budak kelas 2C pndang tak berkelip pun . Pergh ..!! kitorang apa lagi.. dia masuk je kelas kitorang terus tegur dengan dia tanya nama . Kitorang tanya "dulu sekolah mna ? " then dia jawab " dekat newzealand" .Terkejut kitorang .. Ingatkan dulu sekolah dekat sini jerrrr .. Tau pulak dia cakap melayu .. hahahaha .. bangga kot dapat student baru from luaar negara.. Hahaha jeles tak ? kidding lol .. O.o

Korang pergi tak hari "Jelajah janji ditepati" dekat teras jernang tu ? . Boleh dikatakan best jgaklah . Penuh gila. Nak cari parking pun susah last-last jalan punya jalan baru jumpa . Macam-macam ada dekat situ . Btw nak cari kedai jual barang kpop .. malangnya tak ada lah sedihnya . Ingat kan ada jual barang kpop , Exo , Infinite ke .. semua tak ada.. last-last adik saya beli pistol air buat tembak-tembak *lol

Tumblr_m6s8y1j0ar1rto225o1_500_large
p/s esok skolah malasnya lah . Nak ajer cuti lagi..huhuh :'(

Labels: , ,

[ 1 comments ]