Contest Blog Paling Awwsem

Klik banner yg awesome tu kalau nak join

Hello and Assalamualaikum to all kpoppers . hehe :D
Lama tak update blog . Tak ada cerita baru buat apa nak update kan. Actually saya update sebab nak join satu contest ni. Blog Paling Awwsem. By the way blog saya ini awesome ke ? macam serabut jer . Hahaha . Thanks to Aisya sebab tag saya dalam contest ni . Awak nak tau tak blog awak awesome lah Aisya .

Cara pemilihan pemenang
~ blog yang ringan .
~blog yang menarik .
~blog yang awwsem .
~header yang cantik dan tidak serabut .

Pemenang :
~ Tempat pertama .
~ Tempat kedua .
~ Tempat ketiga .
~ Tempat keempat .
~ Tempat kelima .
~ Orang yang pertama join contest ni .
~ Orang yang terakhir join contest ni .
~ 2 pemenang bertuah . 


Tarikh tutup : 
~ 30.10.2012 *Cepatlah join lambat lagi tarikh tutupnyer*

Hadiah 
Tempat Pertama 
  • Topup RM 5 .
  • Shawl .
  • Header transparent .
  • Jadikan gambar sendiri PNG
  • Banner Animated .
  • Kad Selamat Hari Raya Animated .
  • Review Blog .
  • Bloglist .
Tempat Kedua
  • Topup RM 5 .
  • Shawl .
  • Header Transparent .
  • Jadikan gambar sendiri PNG .
  • Banner Animated .
  • Review Blog .
  • Bloglist .
Tempat Ketiga
  • Topup RM 5 .
  • Header Transparent .
  • Banner Non-animated .
  • Review Blog .
  • Bloglist .
Tempat Keempat
  • Topup RM 5 .
  • Header Transparent .
  • Banner Non-animated .
  • Review Blog .
  • Bloglist .
Tempat Kelima
  • Topup RM 5 .
  • Header Transparent .
  • Review Blog .
  • Bloglist .
Orang Pertama Join Contest Tersebut
  • Header transparent .
  • Review Blog .
  • Bloglist .
  • Full edited blogskins / denim / simple .
Orang Yang Terakhir Join Contest Tersebut
      • Header transparent .
      • Review Blog .
      • Bloglist .
      • Full edited simple template .
      2 Pemenang Bertuah
      • Header transparent .
      • Full edited blogskins .
      • Review blog .
      • Bloglist .

      Tengok tu Awesome gila hadiah dier jangan lupa join tau !

      Awesome

      Labels:

      [ 2 comments ]