Tengok Diri Sendiri Dulu Baru Tengok Orang Lain

Annyeong Haseyo and Assalamualaikum . Update post sebab saya ada cerita terbaru . Sebelum itu , huh tinggal berapa hari sahaja lagi nak exam akhir tahun . Ottoke , saya tak baca buku lagi , but dah baca sikit-sikit lah . Kalau saya mintak tunjuk ajar Alia , kadang - kadang dia tunjuk , kadang - kadang tak . I know you from oversea but ajarlah kitorang okey . 
Entry yang agak kecewa . Baca diatas . Okey , saya tau blog saya tak menarik atau awak kata buruk gila . Okey memang but awak tu ada blog ke ? Nak kata blog orang buruk . Kenapa tak nak letak link sekali dekat cbox ? Awak takut , awak kena serang balik . ? . Maaf saya selama ini tak pernah nak kutuk blog orang macam awak kutuk blog saya . Orang yang tak nak letak link namanya penakut . Pleaselah , saya tak berminat nak tahu awak siapa . Tapi tolonglah sedar diri . Daripada mengutuk oarng lebih baik buat kerja yang berfaedah . Tak ada faedah nak kutuk - kutuk blog orang . Padahal awak tak ada blog . 
Tumblr_mazu3w7bis1rpjx4v_large
Ehh ? Luhan ke ini ? kenapa comel sangat . Lulu awak tau tak , awak serupa macam girl
[ 5 comments ]