Exam Coming =='
Tumblr_magjurluwq1qb7fvmo1_r1_500_large
Assalamualaikum dan Annyeong . Lama tak post entry baru. Rindu nya dengan blog . Two weeks saya tak on sebab masalah connection . Okey , exam akhir tahun dah dekat next week . Omo ! takut nya . Satu buku pon saya tak sentuh lagi . Sains dengan Mathematics saya tak study lagi . Math dengan Sains memeningkan  . First math sebab nak buat jalan kerja lagi and then it ini . Sains lagi teruk . Hari itu , first exam saya gagal . Suka tak ! atas pagar je markah . Harap exam lepas ni Okey dan memuaskan .
Tengok Twitter terbaru saya . Bukan buat twitter baru , just muka baru . heheh . Follow lah https://twitter.com/lyanaizzaty_ kalau rajin , saya akan follow awak balik :) 


Btob 200 Days Debut .

Tumblr_mbi9wxnngy1qh9agho1_r1_500_large
P/s : Fighting untuk exam akhir tahun ini . Menentukan kelas . Saya tak nak turun kelas . 
[ 6 comments ]