Happiness
Tumblr_md41yrdg8c1qjwzuoo1_500_large

Assalamualaikum and Annyeong. Hello readers. Dah lama tak post entry kan. Tak ada idea nak post. K semalam or malam tadi saya tak online or buat apa-apa aktiviti dekat internet. Masalah connection. Macam ini,semalam hujan so saya matikan line wifi, Dalam pukul 6 ptg, saya on balik tetiba lampu wifi tu tak nyala. Aduh macam mana ini. Malam tu saya tak online. Mianei Ana .Jangan marah okey. Aku dah baca entry kau. Nak nangis rasa nya. Kenapa kawan sanggup makan kawan hah ? . Dulu masa kau sekolah dekat sini (Selangor) ada tak kitorang buat macam tu dekat kau. ? Tak adakan . Memang kalau sekolah baru mesti banyak dugaan kan? . Aku harap kau bersabar lah ye. Aku faham perasaan kalau kawan makan kawan . Memang aku tak pernah alami nya, sebab kawan aku pun tak kan buat macam itu. Kalau buat pun mesti aku pon kena macam kau.
 
Okey. Next week saya tak maybe Isnin sampai Khamis. You know what? Saya nak pergi Langkawi *hahaha batak*, k memang batak. Sebab ini first time dapat pergi. Actually ini rombongan sekolah rendah. So kitorang join. Saya , Massyirah, Alesya and E'a . Seronok gileerrr . Tak taulah ape nak dibelinya nanti . hoho saya agak jakun kan? . K memang. Alesya pon dah bagi tentatife rombongan tu. Memang tak sabar nak tunggu hari tu.
81_large
Next sekarang saya tengah layan Anugerah Skrin . Bukan ape saya join mak saya tengok. Maklumlah mak saya suka tengok benda2 macam ini. Tengok artis Malaysia. K hari Rabu minggu lepas saya last exam. Menjelang hari Khamis, saya terus tak sekolah. Yelah tau kan malas nak dapat kertas exam yang ntah berapa markah yang akan aku dapat. K Alhamdullilah buat masa sekarang, saya tak ada gagal lagi. Dulu math lagi sikit nak gagal but sekarang dah tak. Berkat saya belajar Protector daripada Syaza. Thanks Syaza. Sebab kau aku lulus math. But next year, my mother said, kalau gagal tahun depan, rotan. Rotan! saya tak suka kena rotan. Saya akan berusaha untuk berjaya untuk PMR tahun depan.
Wish Me Luck For PMR Next Year. I Hope I Will Get 8A. Figthing. 
[ 1 comments ]