Non Kpoppers So Rude .

Assalamualaikum . Tengok tak shout awards hari itu . Hari Jumaat 8.30 malam . VIXX and Nuest kan ada datang buat show dekat situ . Ingatkan diorang diterima baik oleh semua yang datang shout award tu . Rupanya lain pula jadi . Thanks #Non-Kpoppers buat macam itu . Sebab kau lah , kau dah memalukan kebanyakkan rakyat Malaysia . Negara kita kan ada budaya hormat menghormati , sopan santun . Mana pergi semua itu . Tak kan dah lupa kot asal usul . Bila artis kpop buat show korang tak boleh ke terima baik kedatangan diorang daripada jauh . Kalau Justin Bieber datang , korang puja - puja bagai . Kenapa non-kpoppers cakap diorang Gay . PSY tu bukan korea ke . Yang korang joget gangnam style bagai . Itu pun korea juga . Bunkface tu pun banyak sindir artis korea . Ingat diorang tu bagus sangat ke . #Terlebih emo . Kena fikir dahulu kalau nak kutuk orang sekalipun . Ramai rakyat Malaysia nak ikut korea . Pakai seluar pendek kalau pergi mana - mana . Tu bukan ikut korea ke . Korea tu kaki putih , cantik . Dia ada budaya masing - msing .

   
   

Masa VIXX nak start buat show . Korang ada dengar tak Hyuk kata apa . Dia kata Malaysia bagus . Kita patut berbangga kerana artis luar boleh puji negara kita ini . Korang ingat dia tak terasa ke apa yang non-kpoppers buat dekat diorang . Mungkin kalau artis korea lain tau mesti diorang tak nak buat show lagi dekat Malaysia . Tak payah nak Boooo Booo bagai lah . Buat habis air liur je . Kalau korang dah tak suka lebih baik diam daripada melalak tak tentu pasal . Jangan nak terjerit-jerit macam orang gila . Ada juga yang non-kpoppers tidak melakukan perkara Kurang Ajar tu . Kalau macam ini lah lebih baik artis kpop tak payah buat persembahan terbuka macam itu . Lebih buat buat showcase untuk Kpoppers je macam saya . Kalau buat terbuka , menyakitkan hati saja . Buat malu negara saja .

Jangan nak kutuk orang lain tak tentu pasal . Tengok diri tu macam mana dulu . Sempurna ke tak .
[ 3 comments ]