Contest Header / Blog Comel
Assalamualaikum and Annyeong . Memandangkan ramai yang tag saya join contest , so saya join lah . Tapi contest ni tamat jam 12 Tengah Malam ni . Nasib sempat . Kalau esok , dah tak sempat dah . Huhuh . Okey lah jom . ~ Click gambar kalau korang nak join . 

Syarat penyertaan : 
  1. Warganegara Malaysia . 
  2. Buat satu post tentang ini dan letak banner beserta link blog INI .
  3. Follow blog SINI dan SINI .
  4. Like fan page Nabihah .
  5. Beri sebab suka Creamlovebunny ? * tidak melebihi 50 patah perkataan *
  6. Tag 3 orang . Pastikan mereka tahu .
  7. Letak link post di ruangan komen . * bukan link blog *. 
Sebab saya suka CreamLoveBunny adalah sebab 

Blog nya yang comel . Doodle di blog dia comel . Saya sendiri pun tak reti nak buat doodle . LOL . XD . And important , blog dia comel and simple . Suka tengok blog dia . 
Tagging time 
[ 1 comments ]