No Title .
Tumblr_merhcyumnb1rbe1deo1_500_large
Assalamualaikum and Annyeong . Semalam saya baca Twitter , ramai yang mentak Breakdown . Tau kenapa . Sebab diorang tak dapat pergi Showcase tu . Showcase yang ada BTOB , Exo - M dengan Suju-M . Aku tak mental break down sangat . Sebab bagi aku lah kan , kalau mental turun pun , aku tak akan dapat pergi pun . Sampai bila-bila . Kalau dapat pun , mesti time tu aku dah besar . Baby Luhan aku pun dah tua . Pakai tongkat , Tsk . Cis , aku jumpa dua je . Semala check bukan main banyak . :3



Time saya tengah godek-godek twitter . Saya nampak Tweet ni . Tweet pasal Duckface *opps sorry bunkface* . Aku rasa , ramai kpoppers yang benci or tak suka Dukface ni . Diorang macam Anti gila dengan lagu Kpop . Hey Dunkface , kau tau orang lagi ramai benci kau tau tak . Tak payah nak bangga sangat dengan lagu melalak kau tu . Aku tau , kau nak publisiti murahan kau . BTW orang tak akan ambil kisah pasal kau pun . Aku sokong apa yang Gyu's BandVersion ni Tweet . Ternyata , dia peminat Infinite .




Ingat tak saya ada post satu entry sebelum entry ni . Saya ada post pasal saya nak padam blog ini . Ternyata tak jadi . Sebab ramai yang kata , jangan padam . Huuhuh . Terharu . Ada jugak yang baca entry pendek yang merapu aku tu . Thank for your Support . Hihihhi . Sorry tak balas komen . Saya menghargai komen ada walaupun sejengkal . 


Nota Kpop : Diorang kata , Showcase tu dah habis . Wahai oppa-oppa sekelian . Cepatlah balik . Kpoppers dah meroyan dah tu . hihihi . 
[ 0 comments ]