Plus + Plus
E0c6e10ddf4f_large

HunHan memang comel.

Assalamualaikum and Annyeong. Actually i thing ini entry pendek sikit. Tinggal berapa hari je nak sekolah balik. Ingat nak buat segmen. Tapi malas pulak kan. Nak update itu ini. Tadi saya baru habis edit satu blog ni . Hahahaha. Saya yang edit pun, rasa macam puas hati je . Nak tengok blog dia? . Jom. http://nynadea.blogspot.com/


Comel tak header tu? *Puji sendiri punya*. Blog dia, dia nak tema Exo dengan Infinite. Wah my favorite group. Tapi dia suka Luhan. Oh my ~. Ada madu lagi lah. Actually, dia guna skin saya. So senang lah kerja nak edit itu bagai. Bangga gila dia suka skin saya. Walaupun my skin also simple. 

Korang, kalau nak suruh aku editkan blog, boleh . Tapi request edit blog hanya sampai hari Selasa sehaja. Sebab rabu dah sekolah balik. Maybe masuk je sekolah, aku tak ambik mana-mana request dah. Request tuto je. Tahun ni jugak, aku akan jarang on sebab I take PMR 2013. So mesti sibuk kan. Dengan kelas tambahan lagi. Request dekat sini. Bagi email dengan Password blog. Jangan lupa bagi details yang sepatutnya. Or boleh contact saya dekat FACEBOOK .
[ 0 comments ]