Segmen : Saya Kpoppers Sejati By Syue dan Naisya
Click banner kalau nak join. 
Annyeong. Sejak dua menjak ni, saya asyik join segmen for kpoppers je. Actually saya join ni last minit. Banner dia comel sebab ada B.A.P , Exo dengan Infinite !. Saya suka gila .

Question and Answer 

1. Siapa bias anda dan nyatakan sebab kenapa anda pilih dia sebagai bias.
= My bias is Luhan. Saya suka dia sebab dia comel and dia macam Kai pandai menari. Sebelum dia debut pun, dia tetap comel. 

2. Apa group pertama yang awak kenal dan suka. 
= First group yang saya mula-mula kenal adalah SHINee. Sejak tu, saya suka group tu. Tapi sekarang kurang sikit.

3. Apa lagu kpop yang pertama awak dengar.
= First lagu kpop masa mula-mula dulu , seingat saya lagu Replay dari Group SHINee. *Masa tu kenal SHINee je.* 

4. Apakah ultimate fandom yang awak masuk. ( Max 2 )
= Emm. I think, C-Clown dengan BTOB je.

5. Pilih gambar bias anda yang paling menarik.

Tumblr_mfpkdzj95i1rpjjgzo1_500_large

Tumblr_mfoo5qacb61qizuuho1_500_large

Tumblr_mff7ktlrjg1rmvb15o1_500_large

6. Berikan video terbaik bias anda.


7. Awak selalu dengar lagu apa?
= Banyak lagu saya dengar, tapi most dengar Stop Girl. Saya dah mula start minat lagu tu lepas blogwalking satu blog ni.

8. Pernah pergi konsert atau showcase? Kalau pernah, berikan gambarnya. 
= Soalan yang menyedihkan. Satu konsert pun tak pernah pergi. Bila nak pergi, mak tak kasi sebab membazir duit . 

9. Lagu kpop apa yang awak tak suka.
= LOL. Semua lagu kpop saya suka. 

10. Sekarang awak tengh dengar lagu apa?
= Sekarang tengah dengar lagu BAP Stop It. 

11. Berikan pic gif bias awak.

Tumblr_m4hvmuxi4i1qc3fy9o1_r1_500_large

Tumblr_m6dwycxyum1r6oxl6o1_500_large


12. Berikan bias list. ( Max 5 )
  • Luhan
  • Sehun
  • Minhyuk
  • Changbum
  • Shin
13. Bina satu ayat untuk awak luahkan bila berjumpa dengan bias awak.
= Oppa ! Nomu nomu saranghae. I always support you oppa ! <3

14. Berikan link lagu yang awak suka sangat. 
15. Berikan 5 soalan kepada kami, nanti kami balas.
  • Awak minat kumpulan apa? 
  • Ultimate bias awak apa?
  • Awak ada signature bias awak?
  • Lagu paling best yang pernah awak dengar.?
  • Ada kpop stuff tak ? Ada barang group apa ?
Tagging Time
[ 0 comments ]