Aku COPYCATS ke ?
Tumblr_ma6lqja40j1qipfvf_large

Assalamualaikum and Annyeong. Sebenarnya saya memang mempunyai mood yang tersangat okey hari ini. Bersemangat nak Blogwalking dekat blog orang. Then tetiba aku baca orang sent dekat Cbox aku. Dia kata aku nie COPYCATS, Bukak page source orang lain then tak letak credit. What mean ? Apa maksud kau ? Aku tak letak credit ? Yang mana satu ? . Untuk pengetahuan kau, skin nie, aku yang design sendiri tau tak. Hey unknown, aku tak cari masalah pun dengan kau. Tapi asal kau pengecut sangat ? Kenapa tak letak link sebenar kau. Kau takut aku bash balik. Entah-II kau yang bukak page source orang and tuduh orang lain. Aku nak kau bagi link blog yang aku copy page source dia. Biar aku bezakan sendiri apa yang aku buat salah. Kau jangan nak menyibuk lah budak menyemak. Dah tak tau paper. Then nak tuduh orang lain. Sah daripada Planet mana. Tetiba sesat dekat sini.


Kalau salah aku pun, cakap lah baik-baik tak payah nak BOO bagai aku pun ada hati dengan perasaan jugak. Kalau kau kena, apa kau rasa ? Aku harap kau sedar apa yang kau buat

[ 6 comments ]