Nasib . :3

Assalamualaikum, 

Finally, Satuday is coming. Hahahhaa, dah seminggu aku sekolah so kena lah cuti nak tenangkan otak. Lagi- II math. Cikgu bagi kerja, aku trend buat soalan je. Tempat jawapan aku biar kosong. Pagi- II aku tanya kawan aku mcm mana nak selesaikan soalan tu. Memang best dia buat. Aku pun tengok je, sebab tak faham satu benda pun tentang tajuk Circle - II tu. 

Semalam aku tak datang sekolah. First sebab belajar lepas rehat je. First time dalam tahun ni, aku ponteng. LOL. Tahun lepas aku banyak ponteng. Sebab, lol macam - II sebab lah. Hari Rabu aku kena cubit dengan cikgu BM sebab tak siap homework karangan. Aku ingat cikgu nak nextweek. LOL. Aku pergi buat BI. Padahal BI tak de esok. Seriously, cikgu BM aku cubit, tak sakit langsung. Aku je yang menggelupur lebih. 

Hahahaha. Tadi aku layan penuh video about AOA. Seriously, member AOA comel. Lagi- II, entah aku tak perasan sangat pun. Aku suka MV elvis. Rentak dia best. * Ceh, promote pulak aku dekat sini * . LOL. Hahahahaa. xD
Dia lambat lah hari ni, berjanggut aku tunggu. Maybe umur 50 baru ade. -_-
[ 0 comments ]