Goodbye post .
Large

Assalamualaikum and annyeong bloggers. Dah lama tak bukak blog ni. Bukak jugak tapi tengok cbox macam itu jelah. Korang tau kan yang saya nak PMR, so tak berblogging lagi dah. Post ini saja je saya buat sebab dah lama tak buat entry baru. Lepas PMR, maybe saya start berblogging balik walaupun tak ramai yang nak tengok blog saya yang dah hodoh ni. 

Mulai hari ini, liyana dah stop ambik request header and what ever , request tuto ke ape . Korang mintaklah dekat blogger lain. sekarang liyana dah sibuk dengan aktiviti sekolah. lagi- lagi cikgu sekolah dah bagi kerja kursus or folio yang banyak. rasa sakit kepala pun ade. Alhamdullilah . liyana akan cuba ambik request after PMR okey. Wish me luck . Hiatus start from now ~ :) Bye . Assalamualaikum . 

Large
[ 4 comments ]