Salam Ramadhan .
C: Nunus Smiles | via Tumblr

Assalamualaikum dan Annyeong. 

        Salam ramadhan for all bloggers. Lama dah aku tak post dekat blog ni. Berkurun je. Sekarang dah masuk Ramadhan yang ke - 13 . Esok dah ke - 14. Tak lama lagi raya. But, aku kena sedar diri jugak. Tahun ni aku PMR. Aku tak nak ambik PMR. But, nak buat macam mana last batch pulak tu. Untung student 99 . Tak payah PMR . 

         Now, aku dah tukar skin baru. Nampak macam tak berubah sangat sebab aku pakai freebies yang lama. Tak ada masa nak buat baru. Tunggulah hari Sabtu or Ahad ( kalau ada masa lapang ) , aku tukar segala bende yang nampak macam ape entah dekat blog ni. Blog ni pun, followers tak berganjak. Yelah kan jarang update. Masing- masing sibuk. But, aku masih jugak tengok blog korang. Tapi tak semua. Kalau ada masa, aku tengok semua. 

          Exo dah comeback lagu baru right. Even dah lama, aku masih nak post jugak. Saja nak penuhkan ruang type yang masih banyak ni. Banyak lagu dekat album diorang aku suka. Exspecially, chinese version aku suka Don't Go. Serious memang daebak lagu tu. Baru- baru ni, Wolf drama version dah release right ? Sekian lama exotics menunggu, baru sekarang nak release. Bijak kau SM . =.= . Btw, aku still tunggu continued drama version tu. Entah bila lah nak keluar nya. 
P/s : Salam Ramadhan. Puasa biar penuh. Jangan setengah hari sudah . :D
[ 1 comments ]