Finally , PMR was Over !
tumblr

Assalamualaikum . Dah lama jugak Liyana tak bukak blog . Bukak pun , tengok Cbox kalau ade orang tinggalkan jejak ke ape ke . Then PMR dah habis , boleh la aku aktif blog balik . Edit semua . Berhabuk bagai dah . Dengan emotion entah merepek ape . 

K . Semalam exam terbesar dalam form is it PMR dah habis . lol . Math ? Entahlah . Aku tak sure kot nak score . Memang since sekolah rendah , aku memang lemah kalau math . Kalau L ade depan aku , ye aku pro math . lol . Just kidding . 
" Actually , banyak benda nak type . Tapi time nak type , lupa ape bende yang nak ditaip . "
[ 1 comments ]